<cite id="jn7zr"></cite>
<cite id="jn7zr"><span id="jn7zr"><var id="jn7zr"></var></span></cite>
<ins id="jn7zr"><span id="jn7zr"><var id="jn7zr"></var></span></ins><var id="jn7zr"><strike id="jn7zr"></strike></var><var id="jn7zr"><video id="jn7zr"><menuitem id="jn7zr"></menuitem></video></var><cite id="jn7zr"></cite>
<noframes id="jn7zr"><cite id="jn7zr"></cite><var id="jn7zr"><strike id="jn7zr"></strike></var>
<cite id="jn7zr"></cite>
<var id="jn7zr"><strike id="jn7zr"><thead id="jn7zr"></thead></strike></var>
<var id="jn7zr"><span id="jn7zr"></span></var><cite id="jn7zr"></cite> <var id="jn7zr"><video id="jn7zr"></video></var>
<cite id="jn7zr"><video id="jn7zr"><var id="jn7zr"></var></video></cite>
<var id="jn7zr"><video id="jn7zr"><thead id="jn7zr"></thead></video></var>
<cite id="jn7zr"><video id="jn7zr"><menuitem id="jn7zr"></menuitem></video></cite>
<var id="jn7zr"></var>
<cite id="jn7zr"></cite>

Pentru a putea fi autorizate, activitatile de realizare, functionare sau dezafectare a instalatiilor nucleare, sistemele de management al calitatii ale acestora trebuie sa fie autorizate de catre CNCAN.
Este obligatorie autorizarea sistemelor de management al calitatii in domeniul nuclear a activitatilor de proiectare, amplasare, procurare, constructie, montaj, punere in functiune, exploatare, dezafectare sau conservare pentru produsele, serviciile si sistemele care sunt clasificate ca fiind importante pentru securitatea instalatiei nucleare.

Normele

Organizatii ce detin sistemul de management al calitatii autorizat CNCAN
Normele
?AUTORIZAREA SISTEMELOR DE MANAGEMENT AL CALITATII

Este obligatorie autorizarea sistemului de management al calitatii in domeniul nuclear pentru activitatile de proiectare, amplasare, procurare, constructii-montaj, punere in functiune, exploatare, dezafectare sau conservare pentru produsele, serviciile si sistemele care sunt clasificate ca fiind importante pentru securitatea instalatiilor nucleare (art. 24 Legea Legea 111/1996 republicata, cu modificarile si completarile ulterioare).
Autorizarea de catre CNCAN a sistemului de management al calitatii este preconditie pentru autorizarea activitatilor de realizare, functionare sau dezafectare a instalatiilor nucleare (art.18 lit. k Legea Legea 111/1996 republicata, cu modificarile si completarile ulterioare).


REGLEMENTARI DE MANAGEMENT AL CALITATII
Cerintele de autorizare a sistemelor de management al calitatii sunt prevazute in Normele privind autorizarea sistemelor de management al calitatii aplicate la realizarea, functionarea si dezafectarea instalatiilor nucleare aprobate prin Ordinul numarul 65 al Presedintelui CNCAN din 30 mai 2003. Cerintele sistemelor de management al calitatii sunt cuprinse in Normele aprobate prin Ordinele Presedintelui CNCAN numerele 66 รท76 din 30 mai 2003 publicate in Monitorul Oficial nr. 681 bis din 26 septembrie 2003, completate prin Ordinele presedintelui CNCAN nr. 286 si 287 din 27.08.2004, publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 874 din 24.09.2004, emise in conformitate cu Legea nr. 111/1996 republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.?

ATESTARE / AUTORIZARE PERSONAL
Personalul cu functii in proiectarea, implementarea si evaluarea independenta a sistemului de management al calitatii al organizatiilor autorizate de CNCAN, precum si urmatoarele pozitii, dupa caz: persoana din cadrul conducerii responsabila pentru activitatea de constructii-montaj, persoana din cadrul conducerii responsabila pentru activitatea de punere in functiune, persoana din cadrul conducerii responsabila pentru activitatea de exploatare a instalatiilor nucleare, persoana din cadrul conducerii responsabila pentru activitatea de dezafectare, persoana care coordoneaza activitatea de autoevaluare a managementului pentru sistemele de management al calitatii pentru exploatarea instalatiilor nucleare, trebuie sa fie atestate de catre CNCAN, conform articolului 12 din Normele privind autorizarea sistemelor de management al calitatii aplicate la relizarea, functionarea si dezafectarea instalatiilor nucleare aprobate de catre Presedintele CNCAN prin Ordinul numarul 65 din 30 mai 2003.?

AVIZE / APROBARI DOCUMENTE
Societatile care detin autorizatie pentru sistemul de managementul calitatii trebuie sa trimita la CNCAN, in vederea analizarii si avizarii/aprobarii, urmatoarele categorii de documente, inclusiv reviziile acestora:
? Planul calitatii
? Proceduri pentru procese speciale
? Manualul calitatii si procedurile proceselor manageriale si functionale
? Planurile de audit intern si extern
? Alte documente?

SOCIETATI AUTORIZATE
gogo西西人体大尺寸大胆高清西西人体艺术337p西西人体大胆瓣开下部西西大胆国模人体艺西西人体艺术摄影西西人体艺术图片,西西大尺度美軳人人体bt西西人体摄影最新西西人体44rtnetgogo西西人体大胆高清密实西西人体44西西人体艺术网西西人体艺,西西人体大胆艺术西西人体大胆西西人体图片西西人体网西西人体正版高清中国西西人体大胆瓣开下部,西西美女人体西西人体超大胆太尽度西西人体艺木西西人体图西西人体大胆高清www西西人体大尺度44rtnet西西人体芝术,西西人体模特摄影西西人体44rten西西人体大胆瓣开下部自慰西西人体高清44人体西西人体大胆www44net西西人体太胆461