<var id="1prnh"></var>
<var id="1prnh"><video id="1prnh"></video></var>
<menuitem id="1prnh"><i id="1prnh"></i></menuitem>
<var id="1prnh"><video id="1prnh"></video></var>
<var id="1prnh"><video id="1prnh"><listing id="1prnh"></listing></video></var>
<var id="1prnh"></var>
<var id="1prnh"></var>
<var id="1prnh"><video id="1prnh"></video></var>

?? Permis
Permisul de exercitare este documentul care permite posesorului sa desfasoare activitati autorizate ?n domeniul nuclear.

Permisele de exercitare sunt clasificate pe 3 nivele.


Eliberarea permisului este prealabila desfasurarii activitatii din domeniul nuclear.


Eliberarea permisului de exercitare se face pe baza unei evaluari si examinari.


Drepturile obtinute pe baza permisului de exercitare nu sunt transmisibile.


Examinarea cunostintelor personalului se poate face, dupa caz, de catre titularul de autorizatie, de Comisia Nationala pentru Controlul Activitatilor Nucleare sau de un organism desemnat de CNCAN pentru certificarea personalului.


?n cazul neprezentarii din motive ?ntemeiate la examinarea organizata de catre CNCAN, solicitantul permisului de exercitare se poate prezenta, fara a achita din nou taxa si tariful prevazute de regulamentul ?n vigoare, de regula, la urmatoarea sesiune de examinare, dupa confirmarea programarii de catre secretarul comisiei de examinare.


?n cazul primei respingeri la examinarea organizata de catre CNCAN, solicitantul permisului de exercitare se poate prezenta, de regula, la urmatoarea sesiune de examinare, dupa confirmarea programarii de catre secretarul comisiei de examinare si achitarea taxei si tarifului de examinare dovedita cu documente prevazute de regulamentul ?n vigoare.


?n cazul celei de-a doua respingeri la examinarea organizata de catre CNCAN, solicitantul permisului de exercitare trebuie sa urmeze un program de pregatire ?n radioprotectie corespunzator domeniului si nivelului activitatii nucleare, avizat de CNCAN; prezentarea la o noua examinare ?n vederea obtinerii permisului de exercitare se poate face dupa 6 luni de la absolvirea acestui program de pregatire, daca se ?ndeplinesc conditiile specificate ?n prezentele norme, inclusiv achitarea taxei si tarifului de examinare prevazute de regulamentul ?n vigoare.


Tematica de examinare este precizata ?n capitolele VII, VIII si IX ale
Normelor privind eliberarea permiselor de exercitare a activitatilor nucleare si desemnarea expertilor acreditati ?n protectie radiologica.

-
CLASIFICARE PERMISE

-
ELIBERAREA PERMISELOR DE NIVEL 1 SI 2

-
Formular de taxe si tarife pentru obtinerea permisului de exerictare de nivel 1

-
Formular de taxe si tarife pentru obtinerea permisului de exerictare de nivel 2

-
ELIBERAREA PERMISELOR DE NIVEL 3

? LISTA POSESORILOR PERMISULUI DE EXERCITARE NIVEL 3
EXPERTII ACREDITATI IN PROTECTIE RADIOLOGICA

akb48偷拍更衣,厕所偷拍姑娘撒尿,韩国明星偷拍事件第12集,宾馆偷拍好身材,宝马会酒吧偷拍,bt 下载上海美罗城厕所偷拍,doinb女朋友被偷拍,99日本偷拍,马蓉偷拍照片,宿舍换衣偷拍全图,送外卖偷拍,87影院偷拍,豪华套房水滴偷拍?ftp,芹那偷拍照