<var id="1prnh"></var>
<var id="1prnh"><video id="1prnh"></video></var>
<menuitem id="1prnh"><i id="1prnh"></i></menuitem>
<var id="1prnh"><video id="1prnh"></video></var>
<var id="1prnh"><video id="1prnh"><listing id="1prnh"></listing></video></var>
<var id="1prnh"></var>
<var id="1prnh"></var>
<var id="1prnh"><video id="1prnh"></video></var>
Minuta dezbatere publica?(16.10.2020)
Prezentari din cadrul sedintei de dezbatere
Activit??ile CNCAN ?n vederea re?nnoirii autoriza?iei de exploatare a Unit??ii 2 a CNE Cernavod?
Prezentare CNE Cernavoda

Va informam ca, in conformitate cu Ordinul CNCAN nr. 81 / 2019, "Norme privind transparenta decizionala in procesul de autorizare a instalatiilor nucleare", in vederea reinnoirii autorizatiei de exploatare pentru Unitatea 2 a CNE Cernavoda, din data de 15.09.2020 este disponibil, spre informarea publicului, Rezumatul Raportului de Securitate Nucleara al Unitatii 2, impreuna cu o prezentare succinta a activitatilor de control ale CNCAN pentru aceasta instalatie nucleara.

Toate partile interesate pot transmite comentarii, opinii, sugestii, observatii, in legatura cu documentele mentionate, pana la data de 25.09.2020 inclusiv, pe adresa de e-mail relatii.publice@cncan.ro , cu mentiunea "Pentru consultarea publica privind autorizarea Unitatii 2 a CNE?Cernavoda".

Termenul pana la care se primesc comentarii, opinii, sugestii, observatii, in legatura cu documentele mentionate, pe adresa de e-mail relatii.publice@cncan.ro , se prelungeste pana la data de 15.10.2020.

?

Comentariile, opiniile, sugestiile sau observatiile primite, cu privire la aceste documente, vor fi analizate si luate in considerare de specialistii CNCAN, in procesul de autorizare.

1. Raport de securitate nucleara pentru Unitatea 2 a CNE Cernavoda - Rezumat
2. Activitatile de control ale CNCAN privind Unitatea 2 a CNE Cernavoda

In data de 09.10.2020, in intervalul orar 10:00 – 14:00, se va organiza o sedinta de dezbatere publica online, in care va fi posibila adresarea de comentarii, opinii, sugestii, observatii legate de procesul de reinnoire a autorizatiei de exploatare pentru Unitatea 2 a CNE Cernavoda, respectiv de continutul Rezumatului Raportului de Securitate Nucleara al Unitatii 2 si al prezentarii succinte a activitatilor de control ale CNCAN pentru aceasta instalatie nucleara.

Reguli privind dezbaterea publica din 9.10.2020 pentru autorizarea U 2 CNE Cernavoda:

1.?In vederea participarii la acest eveniment, persoanele interesate trebuie sa transmita un email prin care sa se inregistreze la adresa relatii.publice@cncan.ro. Emailul trebuie sa contina numele, prenumele, scopul participarii, precum si o adresa de email valida. Doar persoanele care s-au inregistrat pana la data inceperii intalnirii vor fi admise in videoconferinta.?

2.?Prin participarea la acest eveniment ati luat la cunostinta Politica privind protectia datelor cu caracter personal, publicata pe site-ul CNCAN si sunteti de acord cu inregistrarea intalnirii. http://www.louprada.com/gdpr/

3.?Pe toata durata intalnirii, atata timp cat nu adresati o intrebare sau nu participati la discutie, microfonul trebuie sa fie oprit pentru a evita eventualele zgomote

4.?In momentul in care doriti sa adresati o intrebare, incepeti prin a apasa butonul RAISE HAND si apoi scrieti intrebarea in sectiunea de CHAT. Intrebarile vor fi notate, iar raspunsurile vor veni in ordinea in care acestea au fost adresate. In timpul alocat raspunsului veti putea porni microfonul si solicita clarificari suplimentare. Raspunsurile vor fi cronologice, iar moderatorul intalinirii se va asigura ca aceasta ordine este pastrata.

5.?In momentul in care vi se da cuvantul va rugam sa incepeti prin a va prezenta.

6.?Nu vorbiti in acelasi timp cu ceilalti interlocutori, pastrati un limbaj adecvat si o conduita respectoasa fata de toti participantii la intalnire.

Sedinta de dezbatere publica online este organizata utilizand aplicatia gratuita Microsoft Teams (care se poate descarca de la https://www.microsoft.com/ro-ro/microsoft-365/microsoft-teams/group-chat-software) si va fi putea accesata la urmatorul link:?https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_N2EwODBhZDEtNzU0Zi00NDRhLTg5YzktZDMyZDZlYWI1Njdk%40thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%220d0bdf77-4012-4042-9472-f3b3b8bd023a%22%2c%22Oid%22%3a%22e7401169-c388-4465-a9de-b591c7184fc7%22%7d ?

De asemenea, este posibila accesarea sedintei de dezbatere publica, in intervalul mai sus mentionat, in scopul formularii de comentarii, sunand la numarul de telefon 0241801176 cu tarif normal.

La sedinta organizata in scopul dezbaterii publice vor participa specialistii CNCAN implicati in reglementarea, controlul si autorizarea instalatiei nucleare si specialistii desemnati de solicitantul de autorizatie. Comentariile, opiniile, sugestiile si observatiile primite din partea publicului, impreuna cu raspunsurile la acestea, se vor inregistra si se vor consemna intr-o minuta de sedinta, care va fi disponibila pe pagina de internet a CNCAN, in aceasta sectiune.

akb48偷拍更衣,厕所偷拍姑娘撒尿,韩国明星偷拍事件第12集,宾馆偷拍好身材,宝马会酒吧偷拍,bt 下载上海美罗城厕所偷拍,doinb女朋友被偷拍,99日本偷拍,马蓉偷拍照片,宿舍换衣偷拍全图,送外卖偷拍,87影院偷拍,豪华套房水滴偷拍?ftp,芹那偷拍照